Jaume Fàbrega parlarà de la 'màgia de la gastronomia'

L’associació cultural Amics de La Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro donarà el tret de sortida a la segona temporada amb la conferència-col·loqui 'LA MÀGIA DE LA GASTRONOMIA'

a càrrec de Jaume Fàbrega. L’acte tindrà lloc el dissabte 21 de setembre a les 8 del vespre a la sala d’exposicions de “la caixa” de santa Cristina d’Aro.

Jaume Fàbrega és col·laborador de la secció Gastronomia del Dominical del Diari de Girona però també és historiador, periodista, iodista,  professor i assessor de Gastronomia a l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona i ha escrit una gran quantitat de llibres sobre la cuina catalana, la cuina mediterrània, la cuina de Mallorca, la cuina del món, etc.

Aquesta conferència és la primera  d'un cicle de xerrades sobre LA MÀGIA DE LA GASTRONOMIA que organitzarà l'Associació d'Amics de la Casa Màgica. Durant aquest curs 2013-2014 es presentaran les cuines màgiques dels cuiners més emblemàtics de les comarques gironines.