El Festiguau es consolida com un festival de gossos de referència

Des de fa cinc anys, els gossos son els grans protagonistes del festival Festiguau de Santa Cristina d'Aro on participen diferents entitats relaciones amb el món del gos, botigues on podrem trobar tota mena d'accessoris necessaris per tenir cura d'ells i concursos i exhibicions on poden mostrar les seves grans habilitats.

Festiguau s'ha convertit en l'esdeveniment més important que es fa al Baix Empordà i a les comarques de Girona sobre aquesta temàtica. Més de 1.500 persones i centenars gossos van assistir a la fira.

Al concurs de bellesa se’n varen inscriure més de 120 de totes les edats i races. i abans del concurs es va fer una demostració d'agility i una passejada dels concursants.

D'altra banda, les entitats i protectores també s'han convertit en un dels pilars de Festiguau. durant la fira, propietaris, voluntaris i famílies interessades en adoptar un gos, poden entrar en contacte. Per l'ajuntament i les entitats participants la cinquena edició ha tornat a ser un èxit.

El festival Festiguau també permet dinamitzar el teixit comercial i turístic del municipi i allargar la temporada turística durant el setembre.