La Fira del Bolet enceta la campanya gastronòmica del Bolet i la Caça

Tres restaurants de Santa Cristina d'Aro ofereixen fins el 8 de desembre el menú gastronòmic de la Cuina del Bolet, una campanya que ha arrencat aquest cap de setmana anb la celebració de la fira del bolet.

Com ja es va fer l'any passat, els fongs compartiran cassola amb els productes de caça que s'ha afegit a la proposta gastronòmica de Santa Cristina.

Fa 15 anys que diferents restaurants del municipi posen a l'abast dels clients aquesta campanya amb el bolet com a protagonista i des de fa un any amb la caça també tenint una presència inportant. La fira del bolet serveix per encetar aquesta campanya de tardor que enguany s'allargarà durant tot el pont de la Puríssima.

La plaça Mossèn Baldiri i Reixach va ser dissabte l'escenari de la presentació d'aquesta campanya que va gaudir d'un temps primaveral. Durant tot el matí hi van haver parades on es podien comprar diferents classes de bolets a més dels productes típics de l'època de l'any en la que ens trobem. Per tal de potenciar els establiments comercials del municipi, l'ajuntament van apostar perquè el màxim de botigues plantessin la seva parada a plaça aprofitant la fira boletaire. Els més petits de la casa també van trobar el seu racó per passar una bona estona fent un bolet amb plastilina.

Finalment els tres restaurants que ofereixen el menú del bolet el Can Sureda, el Restaurant Les Panolles i la Taverna de l'Empordà van fer un espectacle de cuina en directe, un show cooking, que va acabar amb un tastet dels plats que es poden degustar dins la campanya la Cuina del Bolet i la caça.

El principal objectiu de La Cuina del Bolet és desenvolupar una proposta gastronòmica de referència a la zona de la Vall d’Aro i, d’aquesta manera, afavorir la desestacionalització del turisme.

Paral·lelament, es pretén impulsar un model de qualitat i amb personalitat pròpia dins de l’àmplia oferta culinària de l’Empordà. Per aquest motiu, el model de campanya es basa en la llibertat de proposta de menú i preu per als establiments participants.