Santa Cristina aixeca el teló dels Pastorets

Santa Cristina d'Aro ha aixecat el teló dels Pastorets. Els pastors, dimonis i àngels omplen els escenaris per les festes nadalenques.

La representació dels Pastorets és un clàssic a casa nostra, la majoria de municipis els programen durant aquestes dates.

A Santa Cristina han estat molt matiners i en comptes d'esperar als dies més significatius, ha avançat la representació dels Pastorets els quals es van poder veure aquest cap de setmana passat a l'Espai Ridaura del municipi.

Plenament arrelats a les nostres tradicions nadalenques qui més qui menys dedica una tarda del Nadal a seure tranquilament en un teatre i gaudir en família dels Pastorets.

I és que els Pastorets són una representació plenament familiar tant a la platea com dalt l'escenari. Compartint escena podem trobar avis, pares i néts. Els Pastorets han estat l'estrena de molts nens i nenes en el món del teatre. Les escenes de dimonis, àngels i pastorets sempre necessiten reguitzell d'actors i actrius que en la majoria dels casos canten i ballen, un bon moment per iniciar-se en aquesta art escènica.

Santa Cristina ha portat durant dos dies a l'Espai Ridaura uns Pastorets adaptats als nous temps que van fer aixecar les rialles dels presents en moltes ocasions.