Tina Gorina i Stanislav Angelov fan un concert amb temàtica nadalenca

Com el bon turró, la soprano Tina Gorina ha tornat a casa per Nadal. Aquest dissabte la cantant d'òpera veïna de Sant Feliu de Guíxols,

va oferir un concert de Nadal a l'Espai Ridaura de Santa Cristina acompanyada del pianista búlgar Stanislav Angelov.

Davant d'un auditori gairebé ple, els dos músics van portar a terme un repertori de cançons de temàtica nadalenca d'autors tan coneguts com Brahms, Schubert o Strauss, entre d'altres, que van ser interpretades en diversos idiomes, inclòs el català.

El concert va aconseguir emocionar i tocar la fibra del públic assistent, que va quedar meravellat amb la veu de la reputada cantant catalana.


Tina Gorina va iniciar la seva carrera estudiant cant i piano al Conservatori Superior del Liceu i posteriorment passant per les acadèmies d'òpera de l'Arena de Verona i el Palau de les Arts de València.

Guanyadora d'importants concursos internacionals de cant del païs com Jaume Aragall, Manuel Ausensi o Julián Gayarre entre d'altres, ha cantat amb figures tan reputades com Jaume Aragall o Josep Carreras en escenaris de tot el món.

El pianista Stanislav Angelov, per la seva banda, va estudiar piano i direcció a Bulgària. Durant la seva llarga i exitosa carrera ha estat guanyador de diversos concursos i ha exercit de pianista acompanyant d'artistes de la talla de Manuel Ausensi, Carlos Álvarez o Stefano Palachi.

Des de fa 5 anys és mestre acompanyant del Palau de les Arts Reina Sofia de la ciutat de València, on viu també Tina Gorina.