Els patges dels Reis d'Orient arriben a Santa Cristina d'Aro

Amb la carta a la mà i el fanalet a punt els nens i nenes de Santa Cristina d'Aro esperaven expectants l'arribada de la comitiva reial al municipi. L'espera es comença a fer llarga i la nit més màgica de l'any s'acosta. Per això cal fer cara de bon minyó, quadrar-se a la fila i esperar el torn per saludar l'enviat de Ses Majestats.

 

Els patges van arribar amb un seguici petit però sorollós.Ben Acompanyats dels guardians del campament reial, que van explicar, han muntat al bell mig de les Gavarres. El patge principal va explicar als nens i nenes que de nit si miren a l'horitzó en poden veure les fumeres. Davant l'Ajuntament es va instal·lar uns trons des d'on van saludar a la multitud.

Un carregament enorme de joguines i potser no caldria dir-ho, però també de carbó. A jutjar per l'ordre amb què anaven pujant a l'escenari i la cara de bons minyons que feien deduïm que cap gram d'aquest producte negre acabarà a les cases cristinenques.

Desenes de nens i nenes van donar les seves cartes als patges de Melcior, Gaspar i Baltasar amb els seus desitjos per la nit del 5 al 6 de desembre.

Abans de tot això, però, es va fer un taller de fanalets que va ser tot un èxit. És ben sabut que per rebre ses Majestats com cal s'ha de cantar ben fort la cançó dels tres reis i il·luminar-los el camí, no fos cas que l'estrella i els fanals no fessin prou llum. Tant èxit va tenir el taller de fanalets que les existències de material que havia previst l'organització van quedar curtes i en van haver de comprar més.

Notícies relacionades

Els Reis arribaran a Castell-Platja d'Aro acompanyats per personatges de populars dibuixos animats (02-01-2014)

Els més petits preparen el fanalet (02-01-2014)