Mas Tapiolas, un lloc màgic per connectar amb tu mateix

Amb la Vall de Solius sota la terrassa, modelat per l'aire empordanès i amb olor de la Costa Brava s'alça el Sallés Hotels Mas Tapiolas. Un establiment singular en un entorn privilegiat com el de les Gavarres i a un tiro de pedra de tots els serveis i atractius turistics imaginables.

 

En un afany constant per adaptar-se a l'exigència cada cop més gran dels clients, recentment el Sallés Hotels Mas Tapiolas va engegar una ambiciosa reforma que ha convertit l'establiment en un espai compacte i unitari on els hostes tenen tots els serveis de l'hotel sense necessitat d'haver de sortir al carrer. Una gran recepció-bar és el 'hub' des d'on s'accedeix a la zona de relax, l'spa, les habitacions o el restaurant.

Establiment amb encant basat en una masia del segle XVI

El Mas Tapiolas és un establiment amb encant basat en una masia del segle XVI però renovat amb instal·lacions modernes. L'àmplia oferta del Sallés Hotels Mas Tapiolas fa que també tingui una gran varietat de client. Un espai on desconnectar del tràfec del dia a dia, o com els agrada dir a Sallés Hotels connectar, perquè al cap i a la fi quan desconnectes de l'estress connectes i explores el teu verdader jo.

L'enclavament on està el Sallés Hotels Mas Tapiolas és privilegiat perquè està a prop de qualsevol activitat turística. Compres, gastronomia, cultura, monuments, teatre, el triangle dalinià, turisme urbà, sol i platja, senderisme o natura són algunes de les coses que té a tocar. A 5 minuts de Platja d'Aro, mitja hora de Girona o a una hora de Barcelona.

El Sallés Hotels Mas Tapioles disposa de tres tipus d'habitacions còmodes i amb tot luxe de detalls per fer de la nit un plaer més de l'estada a l'establiment. Disposen de televisió, minibar, internet un lavabo complet, barnús i sabatilles per moure's còmodement per l'establiment.

Gastronomia i wellness

Mas Tapiolas aposta per una gastronomia fresca, de temporada i qualitat amb una presentació acurada al milímetre. El restaurant es distribueix amb petits salons mantenint l'arquitectura de la masia tradicional. Hi ha salons més grans i d'altres més petits i privats per vetllades íntimes.
 
L'evolució del mercat turístic ha fet que avui un hotel no sigui gran cosa si no té un espai wellness. L'hotel Sallés Mas Tapiolas hi ha apostat per convenciment i té una petita però acollidora zona de wellness amb tumbones i piscina d'hidromassatge. Tot plegat combinat amb el centre Ganesha. Un espai annex a l'hotel amb una extensa carta de massatges, tractaments facials, corporals i rituals diversos.

Si l'aigua relaxa, no és menys cert que també ho fa el foc. Una habitació càlida i acollidora amb sofans còmodes i una llar de foc convida a passar-hi una bona estona llegint, o fent una tertúlia tranquila al voltant d'un joc de taula.

Bodes, comunions i reunions d'empresa

El personal del Sallés Hotels Mas Tapioles i té una llarga experiència en celebracions importants i reunions d'empresa. L'establiment disposa de sales amb capacitat per 10-12 persones fins a les 300.
Sallés Hotels és una cadena familiar nascuda a Calonge amb gairabé 30 anys d'experiència en el món del turisme. Té 8 hotels i apartaments a la Costa Brava, Girona, Barcelona, les Illes Balears, la Costa del Sol i La Mancha