CDC aposta per una llista electoral de continuïtat a Santa Cristina

 L'actual regidor d'Obres i Territori de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, Jordi Oriol, va anunciar fa 15 dies a Televisió Costa Brava que presentava candidatura a la secció local

de Convergència i Unió per ser alcaldable per les eleccions municipals que se celebraran la primavera de l'any que ve. Després de les seves declaracions des de Convergència Democràtica de Catalunya del Baix Empordà s'ha emès un comunicat confirmant que Santa Cristina d'Aro tindrà una llista de continuïtat, una manifestació del president de CDC del Biax Empordà Joan Català que divergeix del que Oriol va anunciar a aquesta casa: la voluntat de fer una llista totalment renovada.

Convergència del Baix Empordà assegura que no hi ha res dedicit però que es té clar que es formarà una llista de continuïtat. El partit començarà a treballar en breu en l'elaboració de llistes per les eleccions municipals a la comarca. L'actual alcalde de Santa Cristina d'Aro Josep Llensa havia anunciat que no es presentaria però durant aquests mesos poden sortir nous candidats i qui sap si finalment Llensa s'ho repensa i hi torna.