Comença la primera edició del Master Tapiolas amb 5 equips competint per oferir la millor proposta

L'Hotel Mas Tapiolas, el dissenyador Jordi Dalmau i Televisió Costa Brava ja han començat el rodatge del primer ‘Master Tapiolas’, el concurs de moda i estilisme que han convocat el grup Sallés Hotels i el reconegut dissenyador de núvies, Jordi Dalmau.

Els primers capítols els podreu veure molt aviat a Televisió Costa Vrava i a les xarxes socials.
 
 
‘Master Tapioles’ es un reality on 5 equips, formats per diferents professionals del món de la fotografia, l'estilisme, maquilladors i models competeixen en ells per presentar la millor proposta. Els equips s'han inspirat en la nova col•lecció del dissenyador català per aquest 2014, la col•lecció Tul Tul, que presentarà a la pasarel.la Gaudí novies el 2 de maig.
 
El dia 29 de març, el Sallés Hotel Mas Tapioles de Santa Cristina d'Aro, ha organitzat la primera edició de Nuvialia, un esdeveniment nupcial pensat per a les parelles que volen casar-se en un entorn d'autèntica naturalesa mediterrània.
 
L'esdeveniment del dia 29 es clourà amb una desfilada en exclusiva del dissenyador, Jordi Dalmau, on presentarà la seva línia Tul Tul i farà una avançament de la seva nova col•lecció, de la qual en farà la seva presentació oficial, a la Barcelona Bridal Week.
 
Les parelles que assisteixin al Nuvialia, a més, podran conèixer les noves instal•lacions de l'hotel i s'oferiran moltes activitats com ara tallers de bellesa, cates de vins, xous de cuina en directe o degustació de menús nupcials i les empreses del món nupcial presentaran els seus productes i novetats perquè el dia de l'enllaç surti perfecte i els nuvis puguin fer el seu somni realitat.