Mor l'exalcalde de Santa Cristina d'Aro Ricard Herrero

L'exalcalde de Santa Cristina d'Aro, Ricard Herrero, i portaveu socialista en aquest municipi baixempordanès ha mort aquest diumenge al migdia als 57 anys després d'una llarga malaltia.
Herrero va ser president del Consell Comarcal del Baix Empordà del 2003 al 2011 i alcalde de Santa Cristina d'Aro durant 10 anys, concretament des del 2001 al 2011 quan en les darreres eleccions municipals va perdre l'alcaldia.
 
La malaltia que patia l'havia apartat darrerament de la primera línia política de seu municipi. Metge de professió Herrero va néixer a Barcelona el 10 de febrer del 1957 i va arribar a Santa Cristina com a metge de capçalera el 1986.
 
Políticament era militant del PSC partit amb el que va aconseguir l'alcaldia de Santa Cristina i la presidència del Consell Comarcal. El 2001 era nomenat alcalde del seu poble després d'una moció de censura presentada pel Partit Socialista i Esquerra Republicana. El 2003 renovava el seu lloc com a alcalde de Santa Cristina, aquesta vegada per majoria absoluta. A les eleccions del 2007 va tornar a presidir l'alcadia gràcies a un pacte amb Esquerra Republicana i a les últimes eleccions municipals va passar a ser el cap de l'oposició a l'Ajuntament de Santa Cristina. Feia aproximadament mig any que per culpa de l'agreujament de la malaltia Ricard Herrero havia deixat la primera línia de la política municipal.
 
La cerimònia de comiat del polític cristinenc serà aquest dimarts a les 12 del migdia al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
 
Vídeo en procés