Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

L’èxit de la primera edició de Nuviàlia farà que hagi un Nuviàlia 2015

L'èxit de la primera edició de l'esdeveniment nupcial, Nuviàlia al Sallés Hotel Mas Tapiolas de Santa Cristina d'Aro, farà que hi hagi una segona edició l'any 2015, segons ha avançat el grup hoteler.

This text will be replaced

Televisió Costa Brava i el grup de comunicació Costa Brava Global Media també va fer una àmplia cobertura de la trobada nupcial amb entrevistes als expositors, directius del grup hoteler i la desfilada del dissenyador, Jordi Dalmau, que va cloure una jornada plena d'emocions i on es van donar a conèixer els noms dels guanyadors del reality de moda 'Màster Tapioles' que s'ha emès per Televisió Costa Brava des de començament de març i fins aquesta setmana.

La model, Alícia, ha estat escollida la millor model i el premi li ha obert les portes a la passarel.la Gaudí on el dissenyador català, el 8 de maig, presentarà la seva nova col·lecció que es diu Euphoria i estarà marcada pel color groc.

A la resta de modalitats del concurs, Vanesa ha guanyat el premi a la millor maquilladora, Pietro, al millor estilista i Grito Visual al millor fotògraf.

Tot i que el temps no va acompanyar, 600 persones es van aplegar al Sallés Hotel Mas Tapiolas per conèixer les últimes tendències en el món dels casaments i que el nuvis i les seves famílies poguessin establir contacte amb les empreses que van participar a la fira de Núvialia on hi havien propostes gastronòmiques, de moda, joieria, tractaments sensorials d'autors, degustacions o una mostra de vehicles, entre d'altres.

L'objectiu de Nuviàlia era oferir a les parelles que es volen casar un ventall de propostes úniques i diferents al que s'ofereix habitualment a les celebracions nupcials. El Sallés Hotel Mas Tapiolas, a més, va presentar les reformes que s'han fet a l'establiment. A la desfilada de vestits de núvia, Jordi Dalmau, va presentar la seva col·lecció Tul Tul 2014 i va oferir un avançament de la seva nova col·lecció.

Tota l'activitat de Nuviàlia es va retransmetre en directe per Televisió Costa Brava que va fer un gran desplegament humà i logístic per acostar als espectadors de la cadena i a través del diari digital CostaBravadigital.cat el minut a minut de l'esdeveniment nupcial que ja s'ha convertit en un referent entre les parelles d'arreu que ja somien amb un dels dies més feliços de les seves vides.