Neix una nova associació juvenil a Santa Cristina

 
L’espai per a la gent gran de la Fundació La Caixa a Santa Cristina va acollir diumenge la presentació de la recentment constituïda Associació dels Joves Emprenedors de Santa Cristina que agrupa joves d’entre 16 i 28 anys. 
 
Aquesta associació presidida per el cristinenc Vito Garcia, que és també cofundador de la companya “Juguetis” té per objectiu social implicar els més joves en la vida política i social del municipi i participar i fomentar les activitats del poble. La gran afluència de públic assistent a l'esdeveniment va fer que avis i joves compartissin un espai ple d’aires de frescor, empenta i renovació on els més grans compartien experiència amb els més joves i aquests mostraven les seves noves idees.
 
Segons Jaume Congost, President del casal d’avis de Santa Cristina: “L’exit d’aquesta iniciativa marca sens dubte l’inici d’una immillorable relació entre la gent gran i el jovent del nostre poble, on segur sorgiran noves iniciatives conjuntes”.
 
Aquesta associació juvenil que participarà de forma activa al I Seminari Inter-provincial “Reptes de la política social del Segle XXI” previst per el dia 24 de maig a Santa Cristina, prepara un dens calendari d’activitats per al 2015.