Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Santi Vila crida a les urnes el 25 de maig per avalar el procés català

Santi Vila ha fet una crida a les urnes el proper 25 de maig per avalar el procés català liderat pel President de Catalunya. 
This text will be replaced
 
En el marc de la campanya electorial de les eleccions del Parlament Europeu, el conseller de Territori i Sostenibilitat va participar aquest diumenge en un acte a l'Hotel Golf Costa Brava de Santa Cristina d'Aro que portava per títol "Repensant l'Europa del Futur".
 
Juntament amb el conseller, a la sessió també hi va participar Marta Canós, candidata de la JNC per Convergència i Unió al Parlament Europeu, que va elogiar la tasca incansable de l'eurodiputat Ramon Tramosa a Brusel·les els darrers 5 anys. 
 
Tant Santi Vila com Marta Canós van posar èmfasi en la importància que els catalans exerceixin el seu dret a vot a les eleccions del 25 maig, doncs es tracta d'uns comissis clau per mostrar i garantir la bona salut del procés sobiranista. 
 
A l'acte d'aquest diumenge a l'Hotel Golf Costa Brava, que va constar d'una sessió explicativa i d'un dinar posterior, hi van assistir representants i simpatitzants de Convergència i Unió del Baix Empordà com Cristina Massagué, presidenta local de CDC a Santa Cristina d'Aro, Joan Català, president comarcal del Baix Empordà o Marc Gafarot, membre de la sectorial de política internacional de CDC.