Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El mercat de Santa Cristina s'ampliarà amb més parades

El mercat setmanal de Santa Cristina d'Aro s'ampliarà amb més parades. L'àrea de promoció econòmica ha anunciat que a finals de l'estiu s'atorgaran noves llicències per posar un nombre encara indeterminat de parades.

This text will be replaced

Tot i que el regidor del ram, Sebastián Mateo entén que ha de ser un mercat principalment pel poble si que va insinuar al programa Precs i Preguntes d'aquesta casa que podria atraure un usuari de fora el municipi. En tot cas, el creixement no serà per competir amb altres mercats més grans com el de Platja d'Aro.

Pel que fa a l'altre mercat del municipi, el de segona mà, l'Ajuntament es mostra molt satisfet amb la nova etapa que es va iniciar després de la suspensió del 2011 pel sobredimensionament de l'activitat econòmica i problemes en la seva regulació. Actualment l'àrea de promoció econòmica i serveis socials el considera una sortida laboral per aquelles persones amb dificultats econòmiques i per tant en manté l'aposta

El mercat setmanal es fa els dissabtes de 9 del matí a dues de la tarda mentre que el mercat de segona mà es fa el primer diumenge de cada mes.