Santa Cristina d'Aro, el crack del còmic

El passat dissabte 17 de maig a Santa Cristina d'Aro els aficionats al cinema van poder gaudir de l'exposició de cartells cinematogràfics antics que va comptar també amb l'entrega de premis del tercer concurs de còmic Crack!

La inaguració va estar presidida per les autoritats locals la coordinadora territorial de joventut, Anna Prió i Tió,així com persones de referència del món del còmic, la il·lustració i empresaris locals, que van fer de jurat.

Enguany s'han presentat 126 obres dins les 4 categories establertes: 64 en la categoria infantil, 53 en  la categoria juvenil, 5dins la categoria lliure per a persones adultes i 4 obres a la categoria dedicada al món del cinema. Àlex Castro i Domínguez de Sant Feliu de Guíxols va ser el guanyador d'aquesta tercera edició de la categoria C1 i C2.

Les obres presentades al concurs es podran visitar a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro del diumenge 18 al dissabte 24 de maig de 18 a 20h. L'exposició es tancarà amb la projecció de la pel·lícula "El meu veí totoro" el proper dissabte 24 de maig a les 18 h al mateix espai. Es tracta d'una activitat apte per a totes les edats.

45 establiments col·laboradors

Aquest any el tercer concurs del còmic ha rebut la col·laboració de més de 45 establiments i empreses del municipi i rodalies com també diferents voluntaris i voluntàries, i amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Com cada any les entitats de Santa Cristina  van participar a la segona fira d'entitats que es va realitzar al voltant de l'Espai Ridaura durant el mateix dissabte. Es van dur a terme diverses activitats per tal de potenciar la presència de les associacions del municipi.

Notícies relacionades

Santa Cristina es vesteix de còmic i presenta les seves entitats (14-05-2014)

138 obres al segon concurs de còmic de Santa Cristina d'Aro