Els Reptes de la Política Social del s.XXI es debaten a Santa Cristina

Els Reptes de la Política Social del s. XXI han centrat el primer seminari Inter-provincial que han organitzat entre la formació política Emprenedors per Santa Cristina i la revista Llum.

This text will be replaced
A la jornada hi han participat 4 ponents de renom internacional. El catedràtic de Ciència Política i de l'Administració i ex-Director General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, Quim Brugué, ha parlat dels motius que han allunyat de la política a una part de la societat i quines mesures s'han de prendre per recuperar l'interès dels ciutadans.

Estefania Santacreu-Vasut, que investiga els determinants de les institucions polítiques i la cultura i el seu impacte en l'economia i en el rol que juga la dona i col·labora amb altres projectes internacional i revistes especialitzades de reconegut prestigi, ha aprofundit en la necessitat de retrobar les polítiques comunes i ha analitzat la crisi econòmic i social que afecta Europa els últims anys.El Catedràtic Emèrit de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i escriptor, Josep Vives-Rego, ha parlat de la confrontació entre aspiracions i realitat en la societat del benestar del segle XXI. I per últim, l'arquitecte, president de la Plataforma Ciutadana Emprenedors per Santa Cristina i Premi Ciutat de Barcelona els anys 1988 i 1997, ha encaminat la seva intervenció als reptes de futur de Santa Cristina.

Després de les explicacions de cadascun dels ponents, s'ha fet una taula oberta i un debat amb el públic que ha assistit al seminari i l'acte s'ha clos amb un dinar on ha continuat l'intercanvi d’impressions entre les personalitats convidades i els assistents.

L'objectiu de l’organització es poder continuar amb aquestes trobades en properes edicions.