Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El Barri Salom tornarà a tenir la qualificació de sòl rústic

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro fa marxa enrere i torna al Barri Salom la qualificació de sòl rústic que havia tingut abans de l'aprovació del nou Pla General.
El govern municipal ha hagut de fer aquesta modificació urbanística després d'una sentència judicial desfavorable a l'Ajuntament que obligava a l'administració local a solventar aquest tema urbanístic.
 
This text will be replaced
 
El govern però ha volgut fer un pas més i aprofitant la modificació que s'ha negociat amb la comissió d'Urbanisme de Girona, s'han catalogat les masies d'aquest barri de manera que puguin fer obres i en alguns casos ampliacions fins un màxim del 20% de la vivenda.
 
L'alcalde assegura que els veïns del barri estan contents amb la modificació urbanística que els beneficia fiscalment i considera que per les característiques especials d'aquesta zona de Santa Cristina la urbanització del barri era molt complicada de desenvolupar.
 
Aquest dijous el plenari ha d'aprovar puntualment aquesta modificació urbanística però el govern, que està en minoria necessitarà el suport de l'oposició per tirar-lo endavant. Després es posarà a exposició pública perquè qui ho cregui convenient presenti al·legacions, s'atendran, la comissió d'Urbanisme de Girona ho haurà d'aprovar definitivament i finalment es comunicarà a Hisenda.