Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Santa Cristina negocia amb Ensenyament l'ampliació de l'Escola Pedralta

Aquest any començaran unes obres per habilitar el pas peatonal a l'escola Pedralta fins l'accés de l'aparcament. El govern municipal ha negociat amb un veí la compra de 3 metres de la seva parcel·la
per poder aixemplar vorera, construir un mur de protecció i instal·lar-hi baranes per garantir així la seguretat dels alumnes que van a peu a l'escola.
 
This text will be replaced
 
Tot plegat amb l'objectiu també de tenir obert un sol accés al centre educatiu, per la porta que actualment dóna a l'aparcament. L'entrada a l'escola pel carrer Església es tancarà i millorarà així el trànsit en aquella zona on s'hi concentraven, en hores punta del dia, els cotxes dels veïns d'aquell sector, amb els cotxes dels pares que portaven els nens a l'escola bressol i els que deixaven els nens a l'escola Pedralta.
 
Aquestes obres que desenvoluparà en breu l'Ajuntament de Santa Cristina són el primer pas per aconseguir el compromís d'Ensenyament per l'ampliació tan reclamada d'aquest centre educatiu. L'alcalde s'ha reunit amb representats del Departament per negociar un conveni en el que l'Ajuntament podria pagar part del finançament d'aquesta ampliació.
 
Ensenyament va veure en bons ulls la proposta de l'Ajuntament i espera ara que des del municipi s'enllesteixin les obres per habiilitar l'accés a peu a l'escola per la carretera i després negociaran la tan desitjada ampliació de l'escola Pedralta eliminant les aules prefabricades que es van haver d'instal·lar com a mesura temporal per la falta d'espai del centre educatiu.