Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

400 persones sopen a la XXII Mostra de Cuina Casolana

Molt impacients es mostraven els comensals que dissabte van gaudir dels àpats cuinats en els fugons dels veïns de Santa Cristina d'Aro.
Dissabte es va celebrar la XXII edició de la Mostra de Cuina Casolana, des de l'any passat convertida en tasets en comptes de plats.
 
This text will be replaced
 
Els millors suquets, guisats, entrants i postres que se saben cuinar a cada casa surten per un dia al carrer per tal que els veïns del poble tastin els millors àpats de casa casa. En total es van oferir 52 receptes distribuïdes en 34 plats i 18 postres i van ser unes 400 les persones que van omplir el pavelló d’esports en aquest sopar popular.
  
La Mostra de Cuina Casolana, va repetir el format de tastets que tant èxit va tenir l'any passat. Pel preu de l’entrada, 11 €, es podien provar fins a 6 tastets diferents, i els menors de 10 anys, per tan sols 3€, van poder gaudir d’un tastet i d’un postre. Aquests darrers, a més, van participar en el sorteig d’un pastís de cupcakes.
  
En acabar el sopar, tots els comensals van aplaudir llargament als cuiners i cuineres per la qualitat dels plats que van oferir. La festa va seguir amb un ball a càrrec de la Disco Mòbil Nouso, que va posar el punt i final a una vetllada esplèndida.
  
Tal com ja es va fer en anteriors edicions, l’Ajuntament va apostar pel promocionar el reciclatge dins d'una festa popular i es van utilitzar plats compostables i safates de cartró. També es van distribuir diferents contenidors per tal de poder dipositar les deixalles.