Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El Tipi Park Esports estrena una sala de ciclisme indoor sota el nom de 'Melcior Mauri'

L'exciclista professional Melcior Mauri serà un dels diferents monitors que a partir d'aquest estiu impartirà classes de ciclisme indoor i entrenament cardiovascular al Tipi Park Esports de Santa Cristina d'Aro.
This text will be replaced
S'ha inaugurat una sala dedicada exclusivament al ciclisme indoor, el que facilitarà la pràctica d'aquesta disciplina esportiva que està en auge a la majoria de centres i permetrà que ampliar les seves sessions i fer-les de manera més professional.
 
Basats en la filosofia bikecontrol, l'equip de professionals dedicats a desenvolupar aquestes classes informaran i assessoran amb unes pautes molt explícites que són les que marca aquest tipus de disciplina esportiva.
 
El Tipi Park Esports de Santa Cristina d'Aro ja feia classes de ciclisme indoor, però amb aquesta nova sala dedicada exclusivament a això, es podran fer més classes d'aquest i dels demés esports que fins ara compartien espai. Melcior Mauri ha assegurat que dues de les diferents sessions que el complex oferirà durant la setmana les farà ell mateix.