Montserrat Carulla actua a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro

Més de 200 persones van assistir a la representació de Iaia!!!, una comèdia feta a mida de Montserrat Carulla en la seva gira d’acomiadament dels escenaris.

 

Montserrat Carulla, una de les actrius catalanes amb més recorregut dins del panorama teatral català, va actuar el passat dissabte 19 de juliol a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro.

Montserrat Carulla, acompanyada del seu nét Aleix Peña i de l’actriu Katia Klein, va representar Iaia!!! una comèdia escrita pel seu fill Roger Peña que narra, en clau de comèdia, les peripècies d’una iaia perepunyetes  que boicoteja la vida sentimental del seu nét.

Més de 200 persones van assistir a la representació d’aquesta obra, una de les actuacions estel·lars de la temporada de Teatre 2014, que van gaudir de valent amb una de les darreres actuacions en directe que es podran veure d’aquesta gran actriu, que amb Iaia!!! s’acomiada definitivament dels escenaris.

En acabar l’obra, Montserrat Carulla es va adreçar al públic i, tot fent gala del seu conegut independentisme, va dir que confiava en la independència de Catalunya. El públic va acabar dempeus amb sonors aplaudiments.

 

Montserrat Carulla, amb més de 50 anys damunt dels escenaris i una dilatada carrera en el món del teatre, es va fer molt popular arran de les seves aparicions a sèries de televisió com Secrets de família, Dones d’aigua, El cor de la ciutat o Hospital Central i, darrerament, aLa Riera.

A les imatges, cedides per Glòria Jara i Albertí es poden veure diversos moments de la representació del passat dissabte.

La propera actuació a l’Espai Ridaura serà el proper dimecres 23 de juliol a les 22h, ja dins la programació de la Festa Major 2014, amb l’humorista Txabi Franquesa, col·laborador a Malas Compañías, reporter a Caiga quien Caiga i diverses participacions a El Club de la Comédia, que per només 5€, ens farà passar una bona estona amb l’espectacle Parlant amb Franquesa.