Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Emoció a la XXI Marató Lidl del Club de Golf de la Costa Brava

El torneig va comptar amb la participació d'uns 128 jugadors majoritàriament socis del Club de Golf Costa Brava que havien de competir durant 12 hores sense pausa.

This text will be replaced
Es un torneig amateur que es jugava per guanyar els premis que cedeix Lidl, la marca patrocinadora per tercer any concecutiu. Es van formar equips d'entre 6 i 8 jugadors capitenejats per un líder que havien de competir durant la marató amb tots els altres equips.

Després de les dues primeres rondes, les disputades amb la modelitat de Greensome Chapman, l'equip líder era el capitanejat per Guillermo Arola, amb tres punts de diferencia sobre "Legó la ley". A les rondes de Scramble, van quedar els dos equips empatats peró a les rondes definitives, per la modelitat Foursome, l'equip de Fernando Coma va aconseguir un avantatge definitiu de quatre cops que li va donar el triomf final. El tercer esgraó el va ocupar l'equip capitanejat per Gloria Sole.

Aquesta XXI edició va ser un èxit gràcies a l'ànim de tots els participants, el bon clima i al recolsament de Lidl.

La jornada es va acabar amb un sopar i festa als jardins dels clubs, on es va fer el lliurament dels lots als equips classificats en primer, segon, tercer i setzè lloc.