Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Santa Cristina d'Aro enceta la Festa Major

La Festa Major de Santa Cristina d'Aro s'ha encetat amb la cercavila dels gegants, cap grossos, gralles i la colla gegantera de Sant Feliu de Guíxols.

This text will be replaced

És la festa més popular i participativa de tot el poble, petits i grans surten al carrer durant 4 dies per gaudir de tot el programa que ha organitzat l'Ajuntament.

Un ampli ventall de propostes dirigides a tota la família com per exemple activitats plàstiques, de lleure o interés cultural. A les nits els ciutadants poden gaudir d'havaneres amb el grup Bergantí, ball i concerts amb l'orquestra Montgrins o els inconbustibles Di-versiones entre altres.

Després de molts dies de suspens en el municipi, Pere Siurana més conegut com Batet ha estat el pregoner que inicia juntament amb la cercavila la Festa Major. Batet és un autodidacta en la creació de peces fetes amb suro des que als 12 anys es va atrevir en crear un cotxe amb el suro com a únic material. Entre broma i broma i amb la participació del públic va fer una vetllada d'alló més agradable.

Durant aquests dies, el municipi compta amb la implicació de diverses entitats locals per fer possible aquesta festa. Tota una gresca col·lectiva on el poble forma part d'una gran família i la diversió i l'alegria omplen de vida totes les places i carrers del municipi. La Festa Major de Santa Cristina finalitzarà el 31 de juliol.