Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Els Minyons aixequen castells de sis a la diada de la Festa Major de Santa Cristina

Santa Cristina d'Aro va tornar a demostrar un cop més que és la capital castellera del Baix Empordà. Els Minyons, la colla del poble, estaven davant la seva diada gran i no van desaprofitar la jornada amb construccions de sis pisos, que era un dels seus principals objectius, com va explicar el seu cap de colla just abans de l'actuació.

This text will be replaced

Al costat dels Minyons de Santa Cristina, van acompanyar aquesta trobada castellera els Capgirats de Castellar del Vallès i els Maduixots de l'Alt Maresme que també van aconseguir carregar i descarregar castells de sis, alguns amb agulla inclosa.

Els Minyons de Santa Cristina segueixen creixent i de la mateixa manera que hi ha colles que venen a la comarca, ja tenen pensades sortides a l'exterior, tot i que de moment s'han mogut bàsicament pel Baix Empordà.

Una cova jove en creixement

La colla cristinenca és molt jove, té poc menys de dos anys i mica en mica s'està consolidant com la referència dels castells al Baix Empordà. Vol seguir creixent a la comarca i per això necessita voluntaris. Aprofitant la diada, el cap de colla, David Coronel, va fer una crida als amants dels castells i a aquells que tenen curiositat per aquest món perquè s'acostin a conèixer'ls.

Els Minyons surten satisfets d'aquesta diada, i més tenint en compte que el dia del seu aniversari els nervis no els van acabar de fer lluir tota la feina que havien fet. Recuperats d'aquell mal dia ara miren el futur amb optimisme.

Notícies relacionades

Aquest diumenge es celebra la primera diada castellera del Baix Empordà (21-01-2014)

Els minyons de Santa Cristina s'estrenen a plaça