Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

550 esportistes a la 37a Cursa Popular de Santa Cristina

Santa Cristina d'Aro s'ha posat el xandall un any més per córrer la cursa popular de la Festa Major. Enguany uns 550 esportistes van participar aquest dissabte a la prova, que es va estructurar en 3 categories: 1.100 metres els petits, 3.300 edat mitjana i 7.700 els adults.
This text will be replaced
 
 
El guanyador d'entre els més petits va ser Jofre Roca amb 3 minuts i 23 segons, en la categoria mitjana va guanyar Marc Olmos amb una marca de 14 minuts i 38 segons i finalment en la categoria d'adults va ser Jordi Rabionet qui es va alçar campió amb un temps de 25 minuts i trenta-quatre segons. 
 
Malgrat la seva magnitud, la cursa, que enguany ha celebrat la seva 28a edició, és de caràcter popular i per aquest motiu, enguany s'han reduït els preus d'inscripció. 
 
Els itineraris de la cursa comprenen principalment pistes forestals amb un recorregut que passa per la Urbanització del Golf, diversos punts de Solius i pel camí paral·lel al riu Ridaura. 
 
Un itinerari i uns entorns atractius que són un dels actius més potents de la prova, gràcies als quals és d'allò més participada. Tot i que la cursa és un èxit per tradició, enguany s'ha volgut reduït el nombre de participants. 
 
La Cursa Popular de Santa Cristina és una de les activitats més exitoses de la Festa Major del municipi, que enguany s'ha celebrat del 23 al 27 de juliol.