Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Una cinquantena de veïns de la Urbanització Sant Miquel d'Aro es manifesten contra el tancament de la zona esportiva de la urbanització perquè presenta deficiències

Una cinquantena de veïns de la Urbanització Sant Miquel d'Aro de Santa Cristina d'Aro s'han manifestat davant de l'ajuntament per reclamar al govern municipal la reobertura de la zona esportiva de la urbanització on hi ha una piscina.

This text will be replaced
Segons els veïns, que s'han mobilitzat amb pancartes i crits i han reclamat la dimissió de l'Alcalde, Josep Llensa, el recinte esportiu, que es de titularitat municipal però gestiona la junta de la urbanització arran un conveni que van firmar amb l'ajuntament, es va clausurar aquest dimecres al vespre, segons la junta, injustament. També han anunciat que ho portaran per la via judicial.

 

Segons l'ajuntament, l'accés a la piscina i la resta de serveis del recinte s'ha clausurat perquè les instal·lacions presenten deficiències que no s'han solventat en la seva totalitat després fer diferents requeriments a la junta en els darrers anys i no volen assumir cap responsabilitat si es produeix alguna incident.

En contra del què asseguren els veïns, l'Alcalde també nega que s'hagi exigit a la junta de la Urbanització Sant Miquel d'Aro el compliment de mes condicions que a d'altres instal·lacions similars del municipi i insisteix en que només s'ajusten als requeriments que estableix l'informe que es va fer fa un temps.

Una cinquantena de veïns de la Urbanització Sant Miquel d'Aro es manifesten contra el tancament de la zona esportiva de la urbanització perquè presenta deficiències.

VÍDEO EN PROCÉS