Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Centenars de persones participen a la 6a edició del Terra d'Indiketes

Centenars d'esportistes de l'estat han participat a la sisena edició del Terra d'Indiketes. Aquest cap de setmana l'Associació Esportiva Matxacuca ha celebrat un any més aquesta competició que consta de tres proves: Es Lluert, per practicar l'escalada en bloc, Sa Guilla, una cursa a peu de 21 km i 1100 metres de desnivell positiu i Es Pollastre, una marxa de BTT.
This text will be replaced
 
 
250 persones van participar dissabte a la cursa de Sa Guilla, de les quals 36 van acceptar el repte de fer l'indiketa de ferro, que consisteix en sumar els temps de la cursa a peu de dissabte i la competició de BTT de diumenge. 
 
Es Pollastre ha estat un any més la prova més concorreguda. 350 persones van prendre part d'aquesta activitat dividida en 3 categories:  Es Pollastre, de 44 quilòmetres i 1350 metres de desnivell positiu, Sa Gallina, de 19 quilòmetres i 450 metres de desnivell positiu i Es Pollet en la modalitat infantil. Curses per tots els gustos, adaptades a les condicions físiques de cadascú. 
 
El Terra d'Indiketes varia cada any de recorregut, la qual cosa és un alicient pels esportistes que volen repetir. Enguany s'ha passat per indrets com Pedralta, el Puig de les Cols, la Riera del Golf, Solius o els Carcaixells d'En Dalmau. Paisatges i morfologies ben diferents però amb un objectiu únic: posar en valor l'entorn de Santa Cristina. 
 
En només sis edicions, el Terra d'Indiketes s'ha consolidat com una cita imprescindible pels amants de l'esport de muntanya, que venen d'arreu de l'estat per participar-hi.