Julio Rico nomenat cap de llista d'Emprenedors a les eleccions municipals de Santa Cristina d'Aro

 
La Junta Local de la Plataforma Citadana Emprenedors va nomenar divendres i per unanimitat, JulioRico com a cap de llista de EMP a les properes eleccions municipals de 2015. 
 
 
Rico, portaveu i regidor d’Emprenedors a la oposició de l’Ajuntament de Santa Cristina des de l’any 2011, va agraïr el vot que confiança que li ha ofert la plataforma ciutadana per tirar endavant un projecte que s’inicià a les darreres eleccions municipals i on es va obtenir un regidor, situant-se just per darrera d’Esquerra Republicana. Segons l’alcaldable, els objectius d’aquest segon mandat són ben diferents de l'anterior, “si bé al 2011 la fitaera entrar al consistori per donar-nos a conèixer i actuar des de l’oposició, ara el repte no és altre que guanyar les eleccions per poder demostrar la nostra capacitat de gestió amb un projecte nou, innovador i il•lusionant on el principal actiu és el repartiment de tasques d’un equip de treball que integra professionals sèniors consolidats amb joves emprenedors del poble”.
Les línies marc del programa electoral varen ser aprovades també a la reunió de divendres on la política de proximitat, el localisme, la participació ciutadana real en la presa de decisios i un model alternatiu de gestió són l’eix del programa d’Emprenedors pel  2015-2019.
Rico confia en tenir un bon resultat a les properes eleccions i destaca que Emprenedors es ja el grup municipal amb major número d’afiliats a Santa Cristina d’Aro.
Malu Gil, Carles Bassó, Carlos Rangel, Sandra Callizo i Olaf Andresen com a “sèniors” i Vito Garcia, Alexandra Anguera i Cristina Callado com a “juniors” seran altres de les cares destacades de la Plataforma Ciutadana a la llista.