L'Ajuntament i els comerços de Santa Cristina participen en la difusió del servei d'atenció telefònica especialitzada 900 900 120

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro juntament amb els comerços del municipi col.laboren amb l’Institut Català de les Dones en la campanya de divulgació del telèfon 900 900 120 per atendre situacions de violència masclista.

Les àrees de Promoció Econòmica i d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro han distribuït més de 100 cartells a tots els establiments del municipi amb l’objectiu d’augmentar el coneixement del servei entre les persones que el puguin necessitar.

 

L’atenció des del telèfon 900 900 120 és gratuïta i confidencial, i s’ofereix en 124 llengües durant 24 hores al dia, tots els dies de l'any. Les persones hi poden trucar de forma anònima i rebre atenció i una derivació als serveis de la Xarxa d’intervenció integral contra la violència masclista.

El servei dóna accés directe a un equip de professionals de l’advocacia, la psicologia, el treball social i la medicina. En les situacions més extremes també es realitza el contacte amb els serveis d’emergències policials i de salut.

L’Institut Català de les Dones del Departament de Benestar Social i Família i els municipis col•laboren en la divulgació del servei 900 900 120 a través d’un acord amb l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).