Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Unió mou fitxa i escull Jordi Oriol com a cap de llista per a les municipals a Santa Cristina d'Aro

Unió Democràtica de Catalunya mou fitxa i dóna suport a Jordi Oriol perquè sigui el cap de llista de Convergència i Unió a les properes eleccions municipals a Santa Cristina.

This text will be replaced

El tinent d'alcalde ha rebut amb satisfacció el suport del seu partit després que la seva postul·lació a ser candidat fa uns mesos va aixecar polseguera entre els seus socis de govern. Ara Convergència Democràtica de Catalunya està obligada a escollir el seu candidat si vol tenir el número u de la llista electoral de la Federació i negociar els llocs amb Unió Democràtica de Catalunya. De moment, el soci gros de la Federació no ha triat encara quin serà el seu cap de llista.

Oriol vol impulsar la renovació política no tan sols dins del seu partit dinó també a l'Ajuntament i fugir del frontisme que caracteritza aquesta legislatura a Santa Cristina. Vol un equip de govern obert i que col·labori amb l'oposició i si és possible un pacte d'unitat local amb tots els partits

Unió Democràtica escull Jordi Oriol perquè considera que aquesta legislatura s'ha curtit en la gestió dins d'un equip de govern complicat i perquè representa la joventut i el canvi.

Notícies relacionades

Jordi Oriol vol ser candidat de CiU a l'alcaldia de Santa Cristina