Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Pedalada solidària a ritme de Di-Versiones

Fer spinning, és a dir, pedalar sobre una bicicleta estàtica al ritme de la música, és una pràctica esportiva que s'ofereix a la majoria de centres de gimnàs. Però fer una classe d'spinnig amb música sonant en directe, segur que és una proposta poc comuna. Doncs això és precisament el que es va fer el dissabte a la tarda en el Complex Esportiu Tipi Park de Santa Cristina d'Aro.
This text will be replaced
L'empresa Bikecontrol i el complex van unir esforços per organitzar una marató de solidària per recaptar fons i destinar-los a l'entitat Oncolliga Girona. Però a aquesta iniciativa si va unir un tercer implicat com ha estat l'orquesta de Calonge Di-Versiones que van posar la banda sonora de l'activitat.
 
Es van celebrar diverses sessions dirigides per un equip de professionals encapçalats pel ciclista Melcior Mauri i la darrera de les hores els Di-Versiones van acompanyar als monitors dalt l'escenari. Una hora de concert i show en directe durant la qual els participants no van parar de pedalar i de seguir totes les indicacions que els donaven tant des del grup de música com per part dels monitors.
 
Les ganes de passar-ho bé i la gran disposició de nombrós grup de persones que es va voler sumar a aquesta marató va ser la nota dominant de la tarda. Des de l'Associació Oncolliga es mostraven sorpresos per l'acollida que havia tingut la proposta.
 
Davant l'èxit i el bon ambient que es va crear des de l'organització ja es plantegen tornar a repetir el repte de cara el futur.