Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

La caça i el bolet són protagonistes a Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina ha encetat aquest dissabte la campanya gastronòmica del bolet i la caça. Són quatre els restaurants del municipi que hi participen i que oferiran fins
 el dia 30 de novembre diferents menús amb el bolet i la carn de caça com a ingredients principals.
 
This text will be replaced
 
Per donar el tret de sortida a la campanya, la plaça Mossèn Baldiri i Reixach de Santa Cristina s'ha omplert de parades artesanes i comerciants entre les quals també hi han estat presents els quatre restaurants participants a la campanya. Mas Tapioles, Can Sureda, FLes Panolles i Can Roquet han presentat, en forma de tastets, els plats que serviran en els seus establiments des d'aquest dissabte i fins el pont de la puríssima. En els tastets, de preus populars, no hi ha faltat l'acompanyament dels vins artesans dels cellers de la zona.
 
La novetat d'aquest any ha estat el concurs de caça petita que s'ha organitzat paral·lelament a la campanya i que hi han participat membres de la Federació Catalana de Caça del territori de Girona. La tradició de caça a Santa Cristina es remunta molts anys enrere i amb aquesta fira es pretén incentivar l'activitat.
 
A la fira hi ha hagut una exposició d'una gran varietat de bolets, comestibles o no, amb una finalitat pedagògica i informativa pels ciutadans. També molts comerciants artesans de la zona han exposat els seus productes i s'han organitzat activitats per als més petits com aprendre al tir amb arc o a munyir una vaca.