Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Els Senglars derroten els Falcons i s'emporten el I Trofeu Senglars de la Vall d'Aro

El primer Trofeu Senglars de la Vall d'Aro es va quedar a casa. Guardó més que merescut el que es va emportar l'equip de futbol americà de Santa Cristina d'Aro després de superar als Falcons de Salt per un contundent 32 a 0.
This text will be replaced
Els locals van destapar el marcador amb una gran carrera de Víctor Ramos que va completar amb l'extrapoint Albert Cucharero. Després del 7 a 0 els Falcons van realitzar un bon drive, però la defensa dels Senglars va poder parar-los obligant als Falcons a xutar un field goal des de la yarda 20. L'equip de Senglars va poder bloquejar el xut i de nou, Víctor Ramos va recuperar la pilota o la va portar fins a la zona d'anotació, on un nou extrapoint d'Albert Cucharero va suposar el 14 a 0.
 
A les acaballes de la primera part el quaterback local Marc Fusté va completar una gran passada de molt mèrit al recptor Jordi Roura, que va rebre i va anotar el que suposava el 20 a 0 que els va fer marxar al descans.
 
A la represa el joc va estar més igualat pels dos conjunts gironins on les defenses van obligar a treballar els atacs. Una carrera de Víctor Ramos i uns bons bloquejos de Senglars van aconseguir anotar de nou. Va ser ja al final del darrer quart quan un bon drive dels Senglars els va portar fins a la yarda 15 de Falcons que amb una bona jugada de carrera del quaterback Marc Fusté es va pujar el 32 a 0 definitiu.
 
Bones sensacions les que han deixat els Senglars davant la seva afició de cara la temporada que s'enceterà les properes setmanes. Els Senglars van ser els mereixedors del primer trofeu que organitzaven com a club i el premi el millor jugador també es va quedar pel conjunt local. 
 
El primer Trofeu Senglars de la Vall d'Aro més enllà del propi factor competitiu que una vegada es salta al camp sempre hi és present, va servir per ensenyar com és aquest esport que té milers de seguidors arreu del món i que des de fa 7 anys es practica a Santa Cristina d'Aro.
 
El Baix Empordà i el Gironès són les úniques comarques de la província de Girona que poden presumir de tenir equips de futbol americà. L'esport de les cuirasses, els touch downs, els quaterbacks i les intercepcions és un disciplina que moltes persones encara no entenen i que els Senglars no es cansen d'explicar.
 
Un esport encara minoritari amb pocs recolzament practicat per jugadors que es col·loquen el casc amb una gran passió per aquesta afició. Un esport dur, on la preparació física i, sobretot la mentar són la clau per saltar a la gespa i fer una sola iarda. 
 
Els Senglars treballen dur per ensenyar un bon estat de forma com el que van demostrar el diumenge però també pretenen fer aquest club més gran, lluiten dia a dia per ampliar una plantilla que com la de molts clubs de característiques similars al seu continua sent massa curta. Així que si si esteu disposats a posar-vos casc i cuirassa i tastar un esport com el futbol americà ja sabeu a quina porta heu de trucar.