Santa Cristina instal·larà càmeres a diferents punts del municipi

L'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro instal·larà càmeres de videovigilància a diversos punts del municipi sobretot a les entrades de les urbanitzacions.

Vídeo en procés

El consistori ha licitat aquesta actuació per un valor estimat de 72.000 euros amb un contracte per dos anys prorrogable anualment fins a un màxim de 4 anys. El contracte preveu que l'empresa compri, instal·li i mantingui el servei de videovigilància i faci la paperassa necessària per tenir-lo en funcionament. Perl manteniment la licitació preveu uns 3.600 euros anuals. Les càmeres gravaran amb Alta Definició i s'enviaran les imatges en un servidor de la Policia Local que les emmagatzemarà per si s'han de fer servir més endavant.

Segons el projecte les càmeres es situaran al Carrer Teulera a l'alçada del pont del Ridaura, a la Cruïlla entre Solius i la Urbanització Bell-Lloc, a l'alçada del Tipi Park, a l'alçada del càmping Mas Sant Josep, a l'accés a la urbanització de Roca de Malvet, a l'accés a la GIV- 6612 pel nucli de Romanyà, a l'accés per la mateixa carretera a la cruïlla entre Sant Miquel d'Aro i Bell - Lloc i al nucli urbà de Solius.

En una primera fase s'instal·laran les càmares del carrer Teulera i la Cruïlla entre Solius i la urbanització Bell - Lloc. En una segona fase la resta excepte les de la cruïlla entre Sant Miquel i Bell-Lloc i el nucli urbà de Solius, que seran les darreres en instal·lar-se. L'entrega de propostes es va tancar a finals d'octubre i ara s'estan estudiant els projectes.