Santa Cristina d'Aro aprova una rebaixa de l'IBI del 5%

Santa Cristina d'Aro no apujarà cap taxa ni impost l'any 2015 i abaixarà l'IBI un 5% o bonificarà a les famílies amb menys recursos.Les ordenances fiscals per l'any vinent es van aprovar en el darrer ple municipal amb el suport de Convergència i Unió i Partit Popular, que governen en minoria, i el grup d'Esquerra Republicana de Catalunya, des de l'oposició. 

El grup socialista, el principal grup de l'oposició, es va abstenir i el grup d’Emprenedors hi va votar en contra.

La principal modificació afecta l'IBI que després de pujar un 10% els darrers 10 anys, i en el darrer mandat compensar la puja amb una reducció d'altres taxes i impostos per no afegir més pressió fiscals a les famílies, disminueix un 5% malgrat hi ha hagut divergència d'opinions entre els grups de la corporació municipal.
 
L'alcalde diu que per garantir els serveis actuals i l'estabilitat pressupostaria de l'ajuntament ha apostat per buscar un terme mig que a la pràctica representarà un descens d'ingressos per l'ajuntament de 190.000 euros.
 
Reactivar el sector de la construcció o estar al costat dels col•lectius amb menys recursos són altres objectius de les ordenances de l'any que ve.
 
Amb les ordenances fiscals aprovades, el govern municipal ha començat a elaborar els pressupostos del proper exercici.