El grup municipal Emprenedors de Santa Cristina patrocina el CE Cristinenc

L’equip de futbol sènior del CE Cristinenc que va ser filial del R.C.D. Español de Barcelona entre les temporades 91 i 95  a 3º divisió i que actualment es situa a la quarta categoria del futbol català, ha trobat el patrocini d’EMPRENEDORS per a la temporada en curs.

La signatura del contracte de patrocini es va signar dissabte entre l’entrenador Juan Francisco Gómez Cozar i el portaveu del grup municipal d’Emprenedors Julio Rico.

A banda del copatrocini per contribuir amb la difícil situació econòmica per la que passa l’equip, el conveni és més ampli i inclou  el recolzament de la plataforma ciutadana i la seva estructura de comunicació en tasques de difusió i màrqueting del equip on, revista "LLUM" que edita el propi grup municipal, jugarà un paper important tant en l’edició impresa  com a les xarxes socials.

Juan Francisco Gómez Cozar es mostrà convençut que amb esforç i molta feina “l’equip tornarà a ser que el que era” i manifesta que “ ara toca treballar la cartera de jugadors que tenim i mira de fitxar nous jugadors que amb il·lusió es vulguin sumar al projecte”

Segons Rico “cal recalcar allò que ens uneixen com a cristinencs i l’esport n’és un element clau per dinamitzar la convivència i fer créixer el sentiment de pertinència a un poble”

Fotografia: grup municipal Emprenedors