Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Carme Soler, cap de llista de Moviment d'Esquerres per les municipals

Carme Soler serà la cap de llista de Moviment d'Esquerres (MES) a Santa Cristina d'Aro les properes eleccions municipals. Així ho ha confirmat la regidora de Convergència i Unió a Televisió Costa Brava. 
This text will be replaced
 
Montserrat Tura va ser qui va proposar a Soler encapçalar la llista pel nou partit, després de considerar que el seu perfil era idoni pel projecte que s'està gestant fruit de la unió de forces de Nova Esquerra Catalana i Moviment Catalunya. Carme Soler ha acceptat el repte amb la il·lusió d'embarcar-se en una nova aventura que combinarà la renovació amb cares conegudes i que li permetrà seguir treballant per Santa Cristina d'Aro, una feina que no tenia assegurada al seu actual partit, que busca candidats més joves per omplir les llistes. 
 
Fins les eleccions del maig del 2015, la regidora seguirà al grup municipal de Convergència i Unió, del qual es regidora des del 2007 i amb qui assegura que no hi ha hagut cap conflicte que desencadenés el seu canvi d'orientació. Per tant, durant els propers mesos continuarà al capdavant de serveis socials, sanitat, infància, joventut i lleure.