Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Aguirre, Coma, Hernández, Tello i Alonso triomfen a la V Marató de l'Ardenya

El número visible, l'escalfament necessari per no prendre mal i a còrrer! La Marató de l'Ardenya va aplegar uns 800 corredors en una de les curses més singulars que es pot fer a casa nostra.

This text will be replaced

Muntanya arran de mar, corriols de bosc i enguany amb la terra mullada i les rieres plenes per les pluges de fa una setmana. Dani Aguirre, David Coma, Ruben Hernández i Juan Carlos Tello i Tere Alonso van ser els guanyadors de les 4 modalitats que té aquesta activitat esportiva organitzada per Matxacuca.

La Marató de l'Ardenya va modificar enguany alguns dels traçats tradicionals per fer-los passar més arran de mar. A més els corredors es van trobar força aigua amb rieres i rierols plens, en alguns casos fins als turmells.

La Marató de l'Ardenya té 4 modalitats i transcòrrer per diverses cales, els Carcaixells, el Montclar i Pedralta, entre altres indrets. Surt i acaba a Santa Cristina. A la modalitat de 63 quilòmetres Dani Aguirre es va imposar amb un temps de 6 hores i 29 minuts, amb onze minuts d'avantatge respecte el segon classificat. En la modalitat de marató David Comes va completar la cursa amb 3 hores i 36 minuts, poc menys de 20 minuts respecte el segon classificat. Rubén Hernández va completar la mitja marató amb 1 hora i 36 minuts, a molt poca distància del segon.

Aquesta és una marató que cada cop té més popularitat coincidint amb el creixement de l'afició per les curses de muntanya i allò que en anglès s'anomena running.

TOTAL QUICO AMADOR, MATXACUCA

La cursa puntuava per al Ultratrail del Montblanc i part dels diners de les inscripcions van ser donats a a La Marató de TV3.