Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Darrer concert del IX Cicle Coral a Santa Cristina d'Aro

Girona, Cassà de la Selva i Santa Cristina d'Aro van unir els seus cants aquest diumenge dalt dels escenaris. L'església de Santa Cristina va acollir el darrer concert del IX Cicle Coral que dirigeix la Federació Catalana d'Entitats Corals
This text will be replaced
 
Es tracta d'un cicle anual en què s'agrupen diferents formacions catalanes que celebren concerts conjunts al llarg de l'any en diverses poblacions. Una experiència que permet als cantaires demostrar el seu art i alhora invercanviar vivències i coneixements amb les corals veïnes. 
 
Aquest diumenge la Coral Veus Blanques de Montilivi de Girona, la Coral Bell Ressò de Cassà de la Selva i la Coral Santa Cecília de Santa Cristina d'Aro, es van reunir per darrer cop aquest novè cicle en una vetllada on hi van sonar peces de tots els estils. 
 
La participació activa que hi ha cada any al Cicle Coral demostra la bona salut del cant grupal, que actualment passa per un moment dolç. 
 
La cantada de corals d'aquest diumenge va tocar a la seva fi amb una peça de Verdi que van interpretar conjuntament totes les formacions.