Salvem Solius denuncia un poda d'arbres il·legal a la finca de Can Cateura

Foto: Salvem Solius

Salvem Solius ha denunciat una poda d'arbres que considera il·legal al camí d'accés a la granja de Can Cateura. L'entitat ecologista ha demanat a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro  una investigació dels fets i si s'escau l'obertura d'un expedient.

L'associació ecologista creu que el camí d'accés a Can Cateura és insuficient per les necessitats de la granja d'engreix de pollastres que hi ha projectada i per això creu que els promotors estant intentant aixamplar-lo.

Al·legacions sobre l'amplada del camí

Segons acta notarial presentada per Salvem Solius en les seves al.legacions en contra de la granja, el camí té una amplada màxima de 3,11 m amb punts de  2,60 m d’amplada. L'associació considera que aquesta amplada és del tot insuficient per al trànsit de camions de gran tonelatge necessaris per abastir una granja de les proporcions de la projectada.

L’octubre passat Salvem Solius també va denunciar la destrucció d’un marge arbrat dins la finca de Can Cateura (d’uns 75 m de llargada) en fer moviments de terra per aplanar la superfície on s’haurien de construir les tres naus per a la futura granja, sense que fins avui l’Ajuntament hagi fet cap actuació per restituïr-lo.

Foto: Salvem Solius

Notícies relacionades

Salvem Solius presenta al·legacions a la granja de Pollastres (08-10-2014)

Un promotor vol fer una granja de pollastres a Solius i un grup de veïns hi està en contra (14-08-2014)