L'exregidor de Santa Cristina d'Aro, Xevi Sala, torna a ser l'alcaldable d'ERC al municipi

L'exregidor de Santa Cristina d'Aro, Xevi Sala, torna a ser el cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a Santa Cristina d'Aro. Actualment, Xevi Sala també ocupa la presidència de la secció local.

Sala ja va ser l'alcaldable dels republicans els anys 1999, 2003 i 2007 i l'any 2011 el va rellevar l'actual regidor, Jordi Mulà. Quan a finals de l'any passat, el projecte de Xevi Sala es va imposar al de Jordi Mulà, Sala aleshores va oferir a Mulà entrar a la seva llista però Mulà no va acceptar. L'alcaldable d'ERC diu que està confeccionant una llista que sorprendrà.

Aquesta setmana, Esquerra també ha posat en marxa una campanya per conèixer l'opinió dels veïns sobre diferents aspectes. I a banda del web, també s'han repartit unes urnes per diferents comerços de la població on els veïns poden expressar la seva opinió sobre temes relacionats amb la transparència i la bona gestió municipal, la participació ciutadana, la gestió de els urbanitzacions, les polítiques socials, el jovent o el turisme, la cultura, l'oci alternatiu i el medi ambient.