Els Senglars mantenen viva la possibilitat de jugar el playoff

Victòria de vital importància dels Vall d'Aro Senglars davant els Falcons de Salt per poder continuar somiant amb el playoff.
 
This text will be replaced
Els de Santa Cirstina rebien als gironesos conscients de la derrota de Terrassa Reds i sentint-se obligats a guanyar per mantenir intactes les opcions a classificar-se per les semifinals de la lliga catalana. 
 
L'inici del partit va estar marcat per la sòlida defensa dels Senglars, que juntament amb la feina en atac del quarterback local Marc Fusté, inspiradíssim al llarg de tot el partit, va permetre que els de casa agafessin distància en el marcador des de ben aviat. 
 
Xevi Formatjé, tècnic dels Falcons, considerava bàsics aquests primers minuts per entendre el resultat final
 
Durant el segon quart els visitants van aconseguir retallar diferències però abans de finalitzar la primera meitat, una de les moltes jugades trenades entre Fusté i Roura va permetre tornar a eixamplar una separació al marcador que ja no tornaria a disminuir fins a arribar al 39 a 6 final. 
 
A l'acabar el partit, L'entrenador local Josep Guerrero valorava molt positivament la trajectòria de l'equip fins ara en el que va de temporada.
 
Amb aquest darrer triomf els Senglars són cinquens a la classificació i s'ho jugaran tot a cara o creu el diumenge vinent a l'estadi municipal de Santa Cristina contra els Terrassa Reds. Qui en surti vencedor aconseguirà la darrera plaça en joc per entrar al playoff.