Aprovat el Pla d'Inversions 2015 de Santa Cristina amb el vot de qualitat de l'alcalde

El govern de Santa Cristina d'Aro ha aprovat un Pla d'Inversions per aquest 2015 pel valor d'1 milió 300 mil euros aprofitant el vot de qualitat de l'alcalde. Aquest va desempatar la votació entre els 6 vots en contra de l'oposició i els 6 a favor del govern generant gran polèmica entre els polítics
perquè s'havia demanat que el regidor socialista Pere Jofre que substituïrà a Sònia Pujol pogués prendre possessió del càrrec en aquest ple extraordinari en què es presentaven les inversions 2015. El govern va impedir que Jofre se sumés al grup socialista i haurà d'esperar 10 dies fins que se celebri el ple ordinari.
 
This text will be replaced
 
El tarannà, les formes de l'equip de goven, van molestar molt a l'oposició que va destacar en bloc que cada vegada que l'alcalde ha tingut l'oportunitat d'utilitzar el vot de qualitat ho ha fet servir per portar a ple temes importants que no ha ni intentat consensuar amb l'oposició.
 
L'oposició va destacar l'actitut poc democràtica del govern així com el valor que pugui tenir que regidors com Eva Claret, Jordi Oriol i Carme Soler votin a favor aquest plec d'inversions i amortització de crèdit per valor de més d'1 milió d'euros quan ja han expressat que no acompanyaran a Llensa en les properes eleccions. El regidor de govern popular Sebastian Mateo no va aplaudir les inversions però va explicar que ho aprova per no encallar el poble.
 
D'entre les inversions destaca l'ordenació de terrenys entre la carreterea i el pati de l'escola Pedralta construïnt-hi un mur de seguretat, una inversió que costa 450 mil euros però que l'Ajuntament es beneficia d'una subvenció de més de 200 mil euros de la Diputació. La construcció d'una nau multiús de 12 mestres d'alçada per poder-hi encabir la colla castellera Els Minyons ocupa una altra partida important, ja que la primera fase d'aquesta nau costarà uns 200 mil euros. Pavimentar carrers del sector Patronat i millorar la carretera entre Romanyà i Masnou són altres de les prioritats del govern en aquest Pla d'Inversions.
 
A les acaballes del plenari des d'Esquerra Republicana van anunciar que presentaran una al·legació al punt per tal que amb la futura incorporació del regidor socialista Pere Jofre l'oposició pugui tornar a votar el punt amb la majoria que els hi pertoca.