Santa Cristina reflexiona sobre el futur de la política

'Reptes de la política municipal del segle XXI' ha estat el tema de debat en el segon seminari inter-provincial que s'ha celebrat al municipi de Santa Cristina d'Aro.

El partit Emprenedors per Santa Cristina juntament amb la revista local Llum han organitzat aquest dissabte la segona edició d'un seminari que pretén arribar a la ciutadania perquè aquesta reflexioni sobre la política actual. 
 
Daniel Ordás, advocat i activista suís i autor dels llibres España se merece democracia directa i España se merece una re-Constitución, ha estat el ponent principal de l'acte. Ordás ha exposat el tema 'el control democràtic com a model de futur i sortida de la crisi'.
 
El jurista suís involucrat amb el grup 'Reforma 13', que pretén aconseguir que es reformi la Constitució Espanyola des d'Europa, va estar acompanyat a l'acte per la professora d'economia Estefania Santacreu-Vasut i el catedràtic Josep Vives-Rego els quals van fer la rèplica a tot el que anava explicant Ordás. L'arquitecte Carles Bassó va ser l'encarregat de moderar el debat.
 
Asseguts a les butaques com si fossin a la sala d'estar de casa seva, els quatre participants del debat van transmetre al públic algunes de les claus perquè sigui la mateixa ciutadania la que ajudi a canviar el model polític actual.
 
Tal i com assegura l'expert Daniel Ordás, la política som tots i, d'alguna manera, ens repercuteix a tots. Per això mateix creu que reformant la Constitució Espanyola podrem canviar la nostra política actual i viure en un país millor. Ell assegura que aquest serà un any de canvis substancials en la política d'Espanya.