L'oposició tomba que el casal d'estiu comenci just acabat el curs escolar

Per l'absència en el plenari de 3 regidors, l'equip de govern que habitualment ja treballa en minoria es va quedar sota mínims. Tot i això i gràcies a les negociacions 'in situ' amb l'oposició d'alguns punts del ple es va poder aprovar tot excepte una modificació de l'ordenança que regula el casal d'estiu.
This text will be replaced
El govern proposava un canvi en les dates del casal de tal manera que un cop acabés el curs escolar les famílies tinguéssin ja el casal obert per poder disposar d'aquest servei de lleure. Aquest augment dels dies de servei comportava també un augment de la quota i precisament com que el casal d'estiu ha estat un dels temes poèmics d'aquest mandat per com s'ha gestionat, pels preus que té i per la caiguda d'usuaris, el PSC i Emprenadors van votar-hi en contra. Qui sí que li va donar suport va ser Esquerra però en el moment de la votació el partit només tenia un regidor a la sala perquè el portaveu Jordi Mulà va arribar a misses dites. Això va comportar que el govern, amb només 2 regidors i l'alcalde, no pogués tirar endavant aquesta modificació del casal d'estiu.
 
En el mateix plenari el Partit Socialista de Catalunya va incorporar el regidor Pere Jofra que ja havia estat regidor a l'ajuntament en darrers mandats. Jofra s'incorpora substituint a Sònia Pujol i només fins arribar a les eleccions. Jofra que és jubilat com el mateix alcalde, el regidor Joan Pareta i la regidora Carme Soler, va llançar una crítica indirecte pels jubilats que es presenten com a candidats a les eleccions municipals del proper mes de maig.
 
També el plenari de Santa Cristina s'ha sumat a l'homenatge que s'està fent arreu per les víctimes de la tragèdia aèria que va tenir lloc dimarts. 
 
En els propers dies l''oposició presentarà al·legacions al pressupost i a petició de la mateixa oposició es podria convocar un ple extraordinari a mitans d'abril.