El vi i el formatge, protagonistes a Santa Cristina d'Aro

Per Setmana Santa, i durant la resta de l'any, productes com el vi i el formatge són presents a totes les taules. Aquest dissabte Santa Cristina d'Aro ha celebrat la tercera edició del mercat del vi i el formatge amb moltes novetats.
This text will be replaced
 
Tal i com diu el seu nom, el mercat del vi i el formatge de Santa Cristina té una vessant pròpiament comercial. Són gairebé vint parades de diferents punts de Catalunya i Girona les que participen al mercat oferint productes de la terra relacionats amb el vi i el formatge però també parades amb productes artesans com embotits, confitures, pa o cervesa.
 
A banda del mercat merament comercial enguany el municipi de Santa Cristina ofereix als visitants la possibilitat d'engrescar-se en algunes de les activitats gratuïtes programades i pensades per a totes les edats. Pels més petits de la casa les activitats programades han estat un taller infantil de sabons de vi i un taller de mones de xocolata i, pels més grans, una cata de vins a càrreg de l'enòleg Joan Miquel Canals, del celler Canals Nadal o un maridatge de vins i formatges.
 
Des de fa ja tres anys a la fira hi participen cellers de la zona de l'Empordà i altres denominacions d'origen d'arreu de Catalunya que, acompanyats pels paradistes especialitzats en formatges de tot tipus i per a tots els gustos conformen un mercat maridat amb els millors productes de la terra.