Dos gossos ataquen una dona a Santa Cristina d'Aro

Foto: Ajuntament de Santa Cristina

Una veïna de Santa Cristina d'Aro de 72 anys va quedar ferida greument després de ser atacada per dos gossos prop de l'església de Santa Maria de Bell-Lloc.

Segons publica El Punt la dona ferida és l'encarregada de manteniment del temple i va ser atacada a les cames per dos gossos que no estaven catalogats com a perillosos i que s'haurien escapat d'una finca propera. L'atac podria haver estat pitjor si, segons testimonis presencials recollits pel rotatiu gironí, una conductora que va veure l'atac no hagués espantat els animals tocant el clàxon.

La dona ferida va ser traslladada d'urgència a l'Hospital de Palamós on va ser operada de ferides als bessons i aquest dimecres va rebre l'alta.

Un atac molt violent

Fonts policials van indicar que l'atac dels gossos va ser molt violent i va provocar la pèrdua de carn als bessons de la dona.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van identificar els propietaris dels animals i van traslladar els gossos a la gossera en quarantena. Als propietaris s'els podria imposar un delicte de lesions i es considerarà als seus gossos com a perillosos. El que els obligarà a portar morrió, anar sempre lligats i tenir el xip identificatiu obligatori, ja que un d'ells no el tenia.

Foto: Ajuntament de Santa Cristina