El PSC es presenta a Santa Cristina amb llista renovada i sota el nom d'Independents per Santa Cristina-Candidatura de Progrés

El PSC mantindrà candidatura a Santa Cristina  malgrat la irrupció del Moviment d'Esquerres i la marxa de la seva regidora Sònia Pujol a Guanyem Santa Cristina, sota el nom de Independents per Santa Cristina- Candidatura de Progrés. El cap de llista Narcís Palahí vol recuperar l'orgull dels ciutadans pel seu ajuntament i fer-ho des d'una llista completament renovada.

This text will be replaced

El grup adscrit al PSC vol canviar una dinàmica que consideren 'retrògrada, negativa i trista' i fer-ho des d'una candidatura que consideren transversal per així tenir una visió àmplia dels problemes i idees per solucionar-los. Un dels punts forts de la campanya serà aprofitar el potencial ambiental i esportiu de Santa Cristiana per fer-ne un motor econòmic.

El programa electoral també farà especial èmfasis en les urbanitzacions a qui volen integrar dins del municipi i fer-les partícipes de la vida diària del poble com una part integrant d'aquest.