Santa Cristina homenatja a la gent gran del municipi

El maig i, sobretot, els seus inicis és el mes de les flors però a Santa Cristina s'hi ha d'afegir una efemèride més ja que sempre enceten el maig amb un homenatge a la gent més gran del municipi.
This text will be replaced
Santa Cristina d'Aro esdevé una població amb un gran nombre de persones que superen els 65 anys d'edat. Tots ells són els protagonistes de la festa en commemoració a la gent gran que es celebra cada any per aquestes dates. Unes 200 persones no es van voler perdre aquesta festa que té com a acte central un dinar de germanor que serveix per reunir-se al voltant de la taula. Una excusa per xerrar, riure i passar una bona estona. Una diada que els d'avançada edat s'esperen amb moltes ganes i que l'alcalde considera com l'acte popular més agraït de tots els que l'ajuntament organitza.
 
La festa d'homenatge a la gent gran va començar amb una missa acompanyada de cant coral. Seguidament la commemoració es va desplaçar al pavelló municipal on ja es preparava el dinar. L'aperitiu el va posar un espectacle de dansa que va servir per anar obrint gana fins a l'hora de començar el dinar. 
 
Un sorteig i el ball van posar el colofó final a aquesta diada que enguany arribava a la 34ena edició.