Llagostera-Numáncia: Una final de Play Off

Tancada la carpeta dels 50 punts el Llagostera pot mirar d'assolir fites impensables amb la tranquil·litat d'aquell que ja ha fet els deures.

This text will be replaced

Els homes de Lluís Carrillo miren amunt, cap al Zaragoza, però pel retrovisor farien bé de mirar el Numáncia, que no està mantenint la zona de seguretat necessària. Si es descuiden aquest cap de setmana els sorians els poden robar la cartera, i és que estant a només un punt dels gironins.

Si el Llagostera vol mantenir vives les possibilitats de Play Off necessita guanyar al Numáncia per encarar amb garanties la visita del Toralín de la setmana que ve. La Ponferradina és l'equip que separa Llagostera del Zaragoza, el primer equip que marca la zona d'ascens. La direcció esportiva del club té clar que seran un dels cinc equips que lluitaran per aquesta posició i es congratula per haver passat de patir pel descens a somiar per l'ascens.

Els dos millors equips a pilota aturada

El conjunt de la Costa Brava i el Numáncia són dos dels equips que treuen més rendiment de la pissarra. La meitat dels gols sorians han vingut de pilota aturada. Si habitualment són els altres els que han de vigilar al Llagostera aquest cop també tocarà està atents als homes de Lluís Carrillo.

El porter René Roman pot ser un home clau en el partit d'aquest cap de setmana. El gadità està en un estat de forma envejable i va ser escollit per la Liga Adelante com a millor jugador del mes d'abril.

Notícies relacionades

La UE Llagostera aconsegueix 50 punts i es fixa nous objectius